Fastav v srdci

Fastav v srdci

Anotace: .....

Hned jak jsem je hrát uviděla,
už tehdy jsem zamilovaná byla.
Bylo to ještě ve druhé lize,
ale věděla jsem, že tento klub má větší vize.

Postup do ligy s vlastními odchovanci,
Poznar s Železníkem měli výbornou golovou bilanci.
Ale nejsem fanynka co přechází nebo pláče,
když klub ztrátí oblíbené hřáče.

Další sezonu, neskutečný zážitek se stal,
Fastav Zlín byl MOL CUPU král.
A rázem tento malý klub,
získal posil jako hub.

Předešlou sezonu fanoušci zlínští víc chtěli,
ale hráči se sehrávali a starosti s Evropou měli,
Já nejsem fanynka úspěchu,
nejsem taková že po prohraném zápase uteču.

I když Fastav není takový jako před lety,
ale myslím, že většina bude souhlasit s věty.
Že když máš jednou klub rád,
budeš při něm navěky a hrdě stát
Autor fanynka, 24.07.2018
Přečteno 548x
Tipy 1
Poslední tipující: OnaJe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel