Anotace: ... báseň věnovaná nejdražšímu příteli a nejlepšímu kamarádovi, který mi jako sparing partner kryl záda se stovkami tun železa v oddílu Kulturistiky ... díky brácho! Děkuji Ti za vše! Zase Ti brzo proženu pérka, kamaráde drahý .. 30.10.2017
Tvé opory bytí a sílu jistoty,
mým jsi vzorem mužství,
znám já od konců dnů samoty,
dnů, kdy neznal jsem nic z krás lidství.
Drahým jsi mi a navždy přítelem,
tím, kterýžto jest charakteru toliko pln,
vždy jsi mi byl oním života světlem,
s Tebou plavím se dál a rád krz hladinu vln.