Jak malý kluk
proti chuligánům
bojuje ve snu
padá na podlahu
Uhýbat před ránou
učí se od trenérů
zaplaší stín strachu
svou noční můru
Teď sebejistý, silný
zuby v úsměv cení
v aréně gladiátorů
hledá obdiv davů
Přišel den výzvy
hecuje sebe, davy
neví, že příští
rána ho pošle k zemi
Stačilo počkat
to Saturn zchladil svaly
zpomalil oběh
reflexy za své vzaly