Anotace: .... zvedám....
Zvedám,
Těžký váhy
Na ty ještě nemám
Pod činku ulehám ,
Jedu sérii za sérií
Jako Arnold jednou budu
Kouknu do zrcadla na tu nulu ..
Nebojte se svaly
Ukažte se světu
Prošla pěkná fitness žena
Sakra složil bych ji všechna věna..
Nosánek vysoko zvedá
A mě to nedá..
Koho tady asi hledá ?
Pak k ní přistoupí
Monstrum obrovský nasypaný
Chemií smrdí na dálku
A já toho koktejlu
Běžím si pro dávku....