Nášlapy
Není to jen frajeřina
usnadní se hodně dřina.
Ono to fakt pomáhá,
potom je to paráda .
Cyklisti jsme spoustu roků
nejsme fandi zbytečných kroků.
Do lákadla se nechali vtáhnout
s pocitem , že můžem něčeho dosáhnout.
Sranda to byla, padali jsme jak švestky,
padla i úvaha, zda nepůjdeme pěšky.
Nejsme žádné béčka, vše jsme zvládli ,
nakonec více cyklistů k tomu dotáhli .