Óda na Ševce

Óda na Ševce

Anotace: Báseň je z půlky z roku 2022, ale líbí se mi a proto jsem se jí rozhodla zveřejnit :)

Tam, kde teče řeka Dřevnice,
sídlí tým, který pro mě ze všech znamená nejvíce.
Chci s ním být s každou výhrou i prohrou,
ve znaku má barvu žluto-modrou!

1919- toť založení rok,
za tu dobu udělal zlínský fotbal vpřed krok.
Vždyť borcům, jenž nosí žlutá-modrá trika,
se zapsala do historie i porážka slavného Atletika!

Buďme na svůj klub pyšní právem,
kdo by ho chtěl urazit, ať si zamete před vlastním prahem!
Pro mě jsou Ševci víc jak Sparta a Slavie,
uchvátila mě zlínská magie!
Autor Klarina1919, 30.08.2024
Přečteno 43x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

krajské město :-)

30.08.2024 16:34:58 | sokol a lípa

líbí

Vaše? Mé též :)

31.08.2024 05:31:53 | Klarina1919

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí