Anotace: -
Rychle běžím z paneláku
vdechnout život sněhuláku
jen tři koule na sebe
v rukavicích nezebe
ještě oči pusu nos
bude tu všem pro radost
všechny děti se s ním fotí
i náš soused se svou chotí
rád by zažil jarní tání
a ranní mlhu za svítání
rád by zažil slunce jas
a pak vodou stal se zas
✴✴
jenže zná své konce
bude terčem pro pitomce