Tichá noc
Vianočná hviezda kdesi
na východ od raja
stres - predsviatočný dressing
prismudil o tranz jas
posla z nadzemských výšav
svetlami konzumu
nadosah je nám bližšia
umelá star, ujmu
nenahradí najdlhšia
noc, azda prítmie len
Tichá noc o nič tichšia
od ostatných je, tieň
púhy vrhá na náš hod
v prežiarenom temne
bledne ako o závod
umrie nám dojemne?
Přečteno 1676x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)