Anotace: V podhůří dívka u plotu...
Havraní vlasy spletené v copy
brouká si písničku pod nosíkem
Často se dívá za bílým psíkem
neboť dechberoucí kousky tropí
Dívka má rázem úsměv na tváři
Když pes chce chytit svoji oháňku
Slunce objalo něco červánků
spolu s vážkami vzlétli i komáři
příjemná poezie kudlanko:-)
23.01.2013 22:48:06 | Robin Marnolli
Dear R.,
Thank you.
Best regards.
Uncle Marty :))
24.01.2013 14:03:20 | kudlankaW