Středeční Tonda

Středeční Tonda

Anotace: už starší; středa je prostředním dnem týdne

Středeční Tonda přijde na svět

.. a není jeho vinou
že se narodil
zrovna ve středu

Buď chcípne samotný u popelnic
anebo ve squatu
najde si protlučenou rodinu
Autor Wor, 12.04.2013
Přečteno 1196x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel