Zvířátka z Ameriky
Anotace: Zase pár zvířátek z ciziny.
Jaguár
Tahle šelma skvrnitá,
maso vždycky uvítá.
Tapíry, jeleny loví,
na stromu si potom hoví.
Večer, když se zešeří,
dá si želvu k večeři.
Anakonda
Kdopak roste nejvíce?
Tahle hadí samice.
Anakonda z Ameriky,
patří mezi přeborníky.
Ve vodě je velmi hbitá,
ryby, ptáky k jídlu chytá.
Lama
Lama to je horská dáma,
v Andách lidem dobře známa.
Samec svoje stádo vodí,
teplý kožich se jim hodí.
Jejich vlna, věřte mi,
nejlepší je na Zemi.
Přečteno 2345x
Tipy 8
Poslední tipující: snupicek, Květka Š., Martinecka23
Komentáře (2)
Komentujících (2)