Nespokojená rybka
Stěžuje si malá ryba,
že ji břicho studí,
horský potok byla chyba,
též prý se tam nudí.
Teplé moře moc ji láká,
kdepak proudy chladné,
krásně se tam rybkám cáká,
touhou přímo vadne.
Na cestu hned vyrazila,
rychle míří k cíli,
na slanečka se změnila,
díky její píli.
Přečteno 1407x
Tipy 8
Poslední tipující: Zrska, enigman, andílek, básněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)