Lenošivý pavouk
Anotace: Zase jedna pro děti.
Leží pavouk o hladu,
mizernou má náladu,
mušku on chtěl posvačit,
velkou díru má však síť.
Místo tkaní lenošil,
pod květem se uložil,
netřeba ho litovat,
jen ať začne pracovat.
Tak se rychle postavil,
síť si pěkně opravil,
hlad ho dále nemučí,
každý se tak poučí.
Přečteno 1637x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, enigman, básněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)