cesta lesem
Anotace: snová sekvence v lese vše tu souvisí se vším.
Jdi do lesa černého,
tam najdeš borůvčí.
a koloušek mladý se něco naučí
utrhni si lísteček,
u liščí nory vyroste hříbeček.
A teď už poběž domů dnes jsi toho zařídil dost,
cestou poslouchej šum korun stromů.
Jen tak sobě pro radost.
Přečteno 1674x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Zrska, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)