Dvě pro děti
Anotace: Co takhle dát si rispet.
Mlsný zajíc
Mladý zajíc na pařízku
vesele si skáče,
okusuje mladou břízku
ona mízou pláče.
Zaječice hned ho hřeší,
pohlavkem ten problém řeší.
Potom domů žene,
mládě nezkušené.
Žravá myška
Jedna šedá myška
ve spíži zas slídí,
hledá mls do bříška,
plno dobrot vidí.
Nepřemýšlí malá,
jenom moc se cpala.
Neproleze dírou,
jíst se má vždy s mírou.
Přečteno 1512x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, AndreaM, Martinecka23, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)