Anotace: ...
no konečně něco od tebe:-)
sice máš i lepší verše(nebo ti soudím tak vysokou laťku?), ale i tak jsem se rád začetl:-)
RM.
12.07.2014 21:55:59 | Robin Marnolli
Robine, děkuju. To asi není ani laťkou ani tím, jestli je to lepší nebo horší, je super, že každej vidíme a slyšíme trochu jinak a tím to bude:) Za ten půlrok, co jsem tu nebyl, jsem něco napsal a načetl, tak sem teď občas něco dám.
12.07.2014 22:11:13 | vrbák