Máme pejska z útulku
Anotace: Básnička pro syna do školní recitační soutěže
Dovádějí, štěkají,
na pánečka čekají,
tihle pejsci bez domova
moc lehké to nemají.
Když získají domov nový,
v pelíšku si pyšně hoví,
vše se jen kolem nich točí -
vděkem září jejich oči.
My jednoho doma máme,
venku si s ním zaběháme,
ve všední dny, ve svátky
uklízíme hromádky.
Každý den nás vřele vítá,
ocásek mu při tom lítá,
s jídlem nemá potíže,
misku vzorně vylíže.
Malé i velké má rád -
přijďte se k nám podívat,
i Vám může malý kousek
své věrné psí lásky dát.
Přečteno 2727x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, zelená víla, jitka.svobodova, Aida
Komentáře (2)
Komentujících (2)