Anotace: :)
Kouká, kouká, pokukuje
krk má dlouhý jako stožár,
nade stromy vykukuje
dolů se dívá na požár.
Nečekaně zabafá,
jmenuje se žirafa.
Trocha cerneho humoru jeste nikoho nezabila :)
02.12.2014 00:22:53 | Lioness
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?