Anotace: :)
Paní husa kejhavá
někam se nám schovala,
pan houser taky
schovaly se i mraky.
Bylo jim prý dusno
povídal houser s husou,
tak zalezli pod střechu
dělali tam neplechu.
K večeru vylezli oba,
přešli dvůr a byli doma.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?