Anotace: ...
Jdu s holým pyjem Olomoucí,
hledaje něhu, možná soucit
a v týle cítím, že se dívá,
ta, co jde za mnou odjakživa.
Točím se k ní a do rudnoucích
rtů jejích šeptám Milostivá,
i když se dneska zdáte živá,
stále jste jenom kolemjdoucí.
Taky se procházím každý den po Olomouci. Za Vámi jsem ale ještě nešla...
21.12.2014 18:45:32 | dennihvezda
Nevím proč ale trochu mi to připomíná Krchovského ;-)
21.12.2014 18:43:38 | xoxoxo