Anotace: Do slabikáře
Skrz silné sklo akvária
sleduji želvu nádhernou,
dovezli ji rovnou z Ria
teď na ni svítím lucernou.
Tím nahrazuji slunce svit,
by nestrádala na těle,
mám snahu se jí zalíbit
a nalézti v ní přítele.
Tohle se mi moc líbí, Marty. A želvy jsou super, my máme čtyři, akorát suchozemské :)
10.03.2015 19:49:42 | iluzionistka
...i do Neslabikáře. :-)
Nečekaný styl, milé dílko, co úsměv způsobí. Věřím, že želva přátelství uvítá.
10.03.2015 16:55:25 | A42
Pěkné. Možná i pro menší děti.
ST ...přemýšlím, co všechno tím chtěl autor říct :)
09.03.2015 22:04:05 | MARKO