Anotace: ahoj
Pampeliško v kamení
rosteš jenom tak
nebo je to znamení
které halí zrak
pampeliško malá
slunce žluté
kdo se o tě stará
na tom světě krutém
pampeliško v kamení
snad si tady náhodou
v tobě se vše promění
a starosti jsou za vodou