Anotace: Pro děti.
Na statku žije hříbátko,
nohaté, koňské děťátko,
klisna je máti rozumná,
denně ho vodí za humna.
Spolu se dají do běhu,
pak dovádějí ve sněhu,
k večeru klušou do stáje,
kde vonné seno čeká je.
Moc hezké. Mohl bys vydat celou sbírku. :-)
Ty zvířecí od tebe čtu moc ráda.
31.01.2016 13:27:50 | Nikytu