Anotace: Zbytečné obavy.
Hledala jsem básničku pro syna na recitační soutěž. Je to druháček, co má velmi uštěbetaný zobáček. Oproti mě, miluje hady. Tahle básnička jej nadchla tak, že se ji naučil recitovat - hrát - za tři minuty :-) Pobavila učitele i spolužáky... hned si řekl o další tematicky podobnou.... Tak, sem s ní, prosím!!! :-) :-) :-)
17.03.2016 17:59:50 | issi
Pokud má synátor rád hady, tak je tu ještě básnička Užovky. Mohla by se mu líbit.
Milan
17.03.2016 19:21:19 | Psavec