Anotace: Humorná báseň o učiteli, který měl smolný den.
Jsem sice od narození nevidomá, avšak vnitřní zrak můj nepřehlíd krásu a čistotu Tvé duše, přemilá autorko :-)
16.05.2016 14:05:09 | tvořilka
Tys úžasné stvoření :-))) Dokázala jsi mne mile rozesmát :-) (Co je důležité, je lidským očím neviditelné, jak pravil můj nejoblíbenější autor Antoine de Saint-Exupéry). :-))
Je vidět, že máš duši čistou jako mají děti :-)
16.05.2016 14:01:11 | tvořilka
hahahaááá úžasnýýýýýýýýýýýýýýýýýý Vagnes, dušičko milá .-))
16.05.2016 13:59:56 | tvořilka