Pouštění draků
Anotace: báseň o pouštění draků
Děti pouští draky na stráni
chladný vítr jim tiše zpívá
jako všichni kluci správní
let draků každý prožívá
Ve větru zamotaly se provázky
draci však letí k výškám
na kopci jsou slyšet hlásky
jenž rozléhají se k špičatým vížkám
Draci papíroví uvízly na drátech
odkud však nemohou dále vzlétnout
pokoušíc je strhnout zkouší mnohokráte
dětem nezbývá než si povzdechnout
Přečteno 1809x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)