Anotace: Ach jo ....
Máma vždycky každy den,
nutí mě jen ať jdu ven!
Cítím se jak její hračka,
Celou dobu jsem jak v hajzlu sračka!
I když to není chyba má,
za všechno můžu jenom já!
Babička, jó ta jediná,
ta se o mě zajímá.
Asi tak
09.03.2018 11:14:06 | toilet_men
Z tvé básně citím špatný vztah s matkou :(
30.06.2017 16:28:21 | Petr27
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?