Anotace: já a ona v podobě vlčice i letní bouře,luny i ohně kouře
na vlčí cestě
luna tak září
že každý vlk
vilně se tváří
krátké letní vzrušení
přišlo vlku vhod
slečna nemá tušení
kdo s ní splodí rod
tak nějak tehdy přišla
letní bouřka
a spláchla
všechno smetí z ulice
znamenité znamení pro nový start
dobře,že bylo to tak
a já jí přišel do rány
či to bylo naopak
kdo s kým vešel do brány?