Anotace: škola je zlo kdo semnou souhlasí ?
škola to je mučení,
nesnáším to učení :-(
nejhorší jsou dejiny,
hurá, konec hodiny!
Vždy se bojím domů přijít,
o jedničce můžu jen snít.
Škola je učení,
životní školení..
Nevím jak můžeš mezi čtenáře napsat,
že Tě to neba a chceš snít nebo doufat?
13.09.2017 04:12:43 | nadejevidetsvetlo