Anotace: ***věnováno Verunce ***
Já vždycky, když napíšu báseň pro někoho, tak si hrozně moc přeju, aby se mu líbila. :)
10.10.2017 14:42:48 | Philogyny1
Svati ona ji ještě neviděla, já se trochu stydím, ale až bude příhodná chvíle tak jí to řeknu :), chtěla za mnou skočit do studeného bazénu na závodech, tak jsem zvědavá jestli se odhodlá na jezero :), ale jen namočit je ještě malá :)
10.10.2017 14:51:11 | Malá mořská víla
:-) hezký máš Spaní To spaníčko :-)!
10.10.2017 09:25:39 | Fany
Opravdu Fany mám ...vzbudí si mě v půl třetí a směje se od ucha k uchu...komplet celá jen jí napsat ;)
10.10.2017 14:53:48 | Malá mořská víla