Anotace: Tohle je moje první 'báseň',takže budu rád za jakoukoliv kritiku.
jsem malá ale báseň jsem si přečetla... líbí se mi velká písmena na začátcích řádků taky je používám... je to stručné těším se na další :-))
29.03.2018 10:36:46 | Iva Husárková