Z mechu a kapradi postaví domeček z jehličí okrasny dvoreček...okolo listi a vetvičky ktere vykouzli stromečky...uprostřed dvorečka maličky rybniček ve kterém pluje si kapřiček...ušaty zajíc a jeho obydlí bez paní zajicove sám bydlí...děti se odstěhovaly co nadělá...domácí práce on ma rád pomůže mu kamarád...silný mohutný jezevec pán lesní král...když je potřeba síly nezahálí ani chvíli...