deset dní
Anotace: Deset dni(a je tu ježíšek)
Ode dneška za deset dní
s plným pytlem nebo na peruti
Přiletí komínem nebo vleze oknem
většinou dává darky když spime
Je to muž zdatný když se svým spřeženim
Rozvaži tisice a tisice darku na sanich
A vždy stihne vše rozvést do vánoc
Má můj obdiv i když neznám ho
copak letos donese to bude překvapeni
taky se už těšíte vždyť je tu za deset dní
Přečteno 1530x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)