Chuť
.
Bežely srny podél vlaku
ve sněhu máčely bříška
Z nory vykoukla liška
a my jsme mávali ptákům
Daleké cesty v teple
mamince v klíně
Večer je ples -- přijdeš ?
I my se objevíme
Tuláci prostí co život protančili
a pařez zahlédli kde svačily víly
Tuláci prostí co pozbyli strachu
oheň a špetku čili
směnili
za chuť
Přečteno 1465x
Tipy 7
Poslední tipující: ZILA78, enigman, Amonasr, Fany
Komentáře (4)
Komentujících (3)