Anotace: Báseň o včelách
Básničku bych nehodnotil, jsou tady fundovanější.
Ale chtělo by to pohovořit s včelařem, protože technicky je to nevalné. Dokonce je mnoho druhů včel samotářek (mimo u nás známého druhu včely medonosné), které žihadlo vůbec nemají. Včelky nám sbírají pyl (bílkoviny) a nektar, z čehož přetvářejí a zahušťují na med.
07.04.2019 16:23:51 | Lesan