S každým jarem vzkvétá naděje
Zem se probouzí, tak svěží
jako rosa navlékající stříbrné krupěje
na zelené stvoly jenž se samy naježí
S každým jarem vzkvétá naděje
S každým jarem rostou úsměvy
jen ptáci pějí kdesi v sadu
své tklivé a dlouhé nápěvy
kterých mají v hrdléku celou hromadu
S každým jarem pučí láska
jarní větřík do větví dýchá
z níž upletená je pomlázka
co po svátcích jara smutně usychá
S každým jarem zpívá každý hvozd
jako ptáčci, jenž přilétli od jižních moří
stále švitoří jen tak pro radost
o daleké cestě s námi hovoří
Přečteno 603x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)