Včelicky zvesela litaji si na květy
báječná podívaná pro všechny nejvíc pro děti
co ty maličké denně se nalitaji
aby medu bylo dosti
v zimě stačí jim cukr
a par dobrůtek jsou tak prosté
jejich létání a píle jsou skvostné
křidelkama kmitaji víc a víc
nevadí jim chladněji ani hic
jsou to včelky šikovné vyrabi medik sladký
do čajiku nebo na chlebik je tak moc zdravý