Slunce je zlatý kotouč
Slunce je zlatý kotouč
jen co měsic se odporoučí
jež svítí jako louč
noc se s námi loučí
Svit’ mi každého rána
vstanu, než kohout zakokrhá
slyšte toho pyšného pána
až se mu hřebínek potrhá
Paprsek na zem posílá,
hřejivé doteky, jenž zem líbají
stejné líbat umí má milá
když její ruce mne objímají
Přečteno 718x
Tipy 3
Poslední tipující: R.Chlup, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)