Soumrak v lese
Soumrak spadl večer do lesa
měsíc už souká stříbrnou nit
s červánkem rdí se nebesa
aby celý kraj mohl snít
Když slunce do lesa zapadlo
západ jak když nebe hoří
blankyt je dál čisté zrcadlo
jen ptáci poslední tam švitoří
Tma už se pomalu vkrádá
mezi stromy se světélko mihne
to jak slunce v podvečer zapadá
a vše kol jak píseň utichne
Přečteno 741x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, BaZiNgA
Komentáře (4)
Komentujících (3)