Malí školáci
Jdou se začátkem září
školáčci poprvé do školy
Honem pospěšte, čas maří
V áleji zlátnou první topoly
Na zádech s těžkou brašnou
Jež připomíná ulitu šnečí
Jdou děti cestou prašnou
ach to bylo ráno řečí
V brašně sešity a slabikáře
Rovněž barevné pastelky a tužky
Slunci se už barví tváře
Na stromech dozrály jablka, hrušky
Crrr zvonek na chodbě zvoní
První hodina začne v cuku letu
Běží školáci jako stádo koní
Hodný pan učitel už je tu
Přečteno 673x
Tipy 1
Poslední tipující: kdotoví
Komentáře (2)
Komentujících (2)