Anotace: věnováno přátelství ... (v autorské spolupráci)
"pro" je mnohem lepší, než "proti"
Pro všechna krásná "pro",
která dělají život životem.
Pro všechna ta "pro",
která nás těší,
jen ať jsou, ta krásná "pro". :-)
15.11.2019 11:09:43 | jenommarie
Právě pro chvilky kdy se cítíme štastni, mnohdy musíme prožívat i tíhu života, bolest zklamání ztraty...stejně ty chvilky mají větší váhu a hlubší smysl než negativní prožitek... jsem o tom přesvědčená :)
16.11.2019 21:50:04 | Malá mořská víla
myslí se: "mám ráda radost, jojo, a štěstí jasně, to bude ono"
ale pozor: napíše se "PRO radost, pro štěstí, pro ruku"
To se musí jinak by nebyla básnička
15.11.2019 09:59:40 | Karel Koryntka
Uz to čtu asi podesaty. Hezký rytmicky, jen škoda, že sem tam z toho rytmu vypadnes. Co nechapu je: pro ruku co přítel příteli podá na chuť i žízeň průzračná voda. Jakej je v tom skrytej význam? A ještě, chapu, že je něco PRO něco, ale nechápu pro co... neříkám to slozite?
14.11.2019 21:41:47 | praetorian
:)není snad ruka přítele podaná v pravý čas, stejně životadárná jako doušek průzračné čisté vody?
Když tyto jednoduché a "samozřejmé" prozitky, jako je třeba chůze, jídlo radost ztratíš, pochopíš pro co je tak důležité jim věnovat pozornost a vděčnost :)tak pro to:)
16.11.2019 21:44:59 | Malá mořská víla