Sesouvá se luna sametem
z vesmíru do našeho lesa
Dělá to tak léto za létem
Vystoupá a pak zase klesá
Stěžuje si starým sovám
Praskání mívá z toho v kostech
Nejprve když lesem couvá
a poté sama když zas roste
Se souhlasem strýčka času
děje se vše stále zas a zas
Sovy s lunou drží basu
Ví že nezlomí si luna vaz