Anotace: Kdopak by neznal slavného brouka Pytlíka, který všechno zná a také všechno umí.
Super a je potěšující, ta zdejší autorská invence.
Do zdejší kreativity publikujících autorů další, a to dětský vydařený střípek
16.02.2020 22:54:14 | šerý
Všechno znal a všude byl, se vším si vždy, poradil.
Brouk Pytlík je všudybyl. Pěkná a ještě Ferdu :-) ^ST^ ;-)
16.02.2020 22:11:01 | jenommarie