Roušky a zvířátka
Anotace: I děti musí nosit roušky. tak snad jim to trochu zpříjemní tahle básnička.
Koronavir velice,
děsí také opice,
vyrábějí nyní roušky,
zůstane i pro papoušky.
Z palmy had hned rychle slez,
chtěl by roušku ještě dnes,
zelenkavá moc mu sluší,
problém je, že nemá uši.
Buvol běží za všech sil,
též by se rád ochránil,
dostal roušku za chviličku,
nese dárek pro opičku.
Lev, hroch ba i slonice,
všichni prosí opice,
šedý oslík střihá oušky,
každý tady nosí roušky.
Přečteno 634x
Tipy 21
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, takova, R.K., Now, Kubíno, Martinecka23, jenommarie, Julius Vlk, vlnka, Marten, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)