Sněhulák v noci měl tušení
Odtáhl do krajů studených
Rampouchů hejna už dost kvapem
Prchají prohřátým okapem
Tomu co byly snad závěje
Každý se od srdce zasměje
Znuděně do sebe naráží
Zpocené sypače v garážích
Narcis si hraje na hrdinu
A my si zajdem na zmrzlinu
Zrovna dnes sněží,
ale sněhulák by šel, jen ztěží.
Narcisky se pod vločkami za oknem, na mě usmívají. ;-)
31.03.2020 11:05:39 | jenommarie
Pěkné :-) My tu rampouchy stále máme, sněhuláka zase uplácáme ;-) Venku je bílá peřinka, určitě nejsme výjimka.
31.03.2020 08:23:36 | Dobrodějka
No my taky...:( Tak jsem si vzpomněl na tuto říkanku, že by to mohlo působit třeba jako mantra proti zimě:)
31.03.2020 08:25:46 | R.K.