Statečný kocour
Anotace: Tak zase něco pro děti.
Malá myška šedá,
něco na zub hledá,
protáhla se hbitě,
hledá jídlo v bytě.
Náš kocour je moula,
jen granule žmoulá,
myši on se bojí,
teď si mindrák hojí.
Do peřin se schoval,
o pomoc hned volal,
chlupy se mu ježí,
přežije to stěží.
Myška se mu smála,
svačinu si dala,
prý se zítra vrátí,
její slovo platí.
Přečteno 508x
Tipy 16
Poslední tipující: JC senior, Amonasr, Frr, Donne, jenommarie, Emily Říhová, Martinecka23, Kapka, Marten, Tomcat, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)