Liška a rouška
Anotace: Naše kmotra liška má větší strach z hladu než z nákazy koronavirem.
Kmotra liška na zkoušku,
vyzkoušela si roušku,
hned ji ale sundala,
zlostně hlavou cukala.
Když já kořist necítím,
určitě nic nechytím,
neulovím zajíce,
nevyslídím slepice.
Nechci zůstat o hladu,
na to nemám náladu,
roušku proto pejskům dám,
já si svůj čich ponechám.
Přečteno 724x
Tipy 18
Poslední tipující: Dejvis, Iliean06, Iva Husárková, Emily Říhová, Amonasr, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Martinecka23, Tomcat, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)