Zelňačka
Zelí, kapusta, salát
Já nepíšu báseň, ale prezentuji slovní salát
Lžičky, naběračka a bolestivá páteř
Pochutná si na mé pochoutce
i moje malá Neteř
Jak
To nevím.
Vždyt jsem samá veteš a samá cetka.
Pochutná si?
M.......
Je to vlastně taková hádanka spíš
jaké je jako její jméno víte.
Přečteno 431x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (2)