Verše malého školáka
Brzy začne pestré září
dozrají jablka a hrušky
Slunko na nebi se tváří
že nastal čas ořezat tužky
Pomalu se škola blíží
srpnu pár dnů zbývá
mysl malého školáka tíží
a pod peřinou je skrývá
Školák kráčí mezi topoly
slunko jej provází mlčky
přímou cestou do školy
občas schová se za smrčky
Přečteno 509x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)