Anotace: Někdy mi příjde, že veškeré životní dění je jednou velkou hrou.
Setkali se v táboře
devianti na dvoře
-doživotně se procházející
pod žiletkovými dráty.
Setkali se v oboře
politici nahoře
měli drahé flinty
…za ty jejich finty.
Setkaly se div(n)é ženy
co by každý den jen chtěly…
žít za cizí peníze
pro úsměv od lichváře.
Setkali se bohové
měníc časy za nové
ale nikdo vlastně neví
odkud to vše pramení.